تاریخچه سبک مولتی کامبت
این هنر رزمی توسط استاد مصطفی راستینه در سال 1382 به ثبت رسید. وی با احساس تکلیف نسبت به جوانان و خانواده ها و با توجه به نیاز آنها به امنیت روحی و روانی سبکی را پایه گذاری نمود که تا کنون مشابه آن در هیچ کشوری دیده نشده بود.
ورزش مولتی کامبت با برداشتن قدمهای بلند مهمترین مسئله برای سلامت و امنیت در خانواده ها ، آموزش آشنایی با دفاع شخصی و آمادگی جسمانی ارزیابی کرده است. این سبک با شعار( تامین امنیت خانواده هنر ما) توانسته تحولی نو و بزرگ در هنرهای رزمی به وجود آورده و هنر رزمی را از باشگاه به منازل راهنمایی کند. مولتی کامبت برای دفاع شخصی و تامین امنیت بنیانگذاری شده و این یک واقعیت است.
راستینه به دنبال روشی قدرتمند بود که جامعه رزمی را متحول، خانواده را بیدار و فرهنگ هنرهای رزمی را در دل آنها زنده کند.
مولتی کامبت، بهترین هنرمبارزات چند منظوره است که از لحاظ روحی و جسمی خواسته های هنرجو را تامین کرده، به حدی که دیگر هیچ نیازی این مورد حس نمی کند.
رسالت هنر رزمی مولتی کامبت همانند دیگر ارگانهای مرتبط با ورزش مشخص شده است. این هنر در بخش همگانی برای ارتقای سلامت در جامعه و کاهش جرم باید فراگیر شود، و این میتواند یکی از راههای نجات نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از معرض اعتیاد و مفاسد دیگر و کمک به تقویت سلامت روانی افراد در سطح جامعه باشد. ورزش شهروندی مولتی کامبت در راستای اجرای این رسالت در گام اول، احداث باشگاه تخصصی و علمی را آغاز کرده و با راه اندازی زیباترین آکادمی هنرهای رزمی کشور مجهز به سالن تیراندازی، تیر و کمان، دارت، رزمی و ثبت نام بیش از 3000 هنرجو در شمال تهران توانمندی خود را به عرصه ظهور رساند. اساتید این سبک بر این اصل بسیار پافشاری می کنند که “پرورش قبل از آموزش”باید در ورزش کشور و حتی دیگر حوزه های اجتماعی نهادینه شود.
مولتی کامبت با توجه به مطالعات فراوان و شناخت عمیق خود نسبت به کانون خانواده و اجتماع و آموزش درون گرایی افراد پایه و اساس خود را بر مبنای امنیت در دل خانواده و بالا بردن سطح فرهنگی آموزش در جامعه قرار داده و مطمئن است که با حمایت مراکز دولتی، غیر دولتی، اقتصادی به یک نو آوری و شکوفایی بزرگ در این بخش خواهد رسید.
مولتی کامبت در کشور فعالیت گسترده ای را آغاز نموده و علمی ترین شیوه دفاع شخصی و حفاظت شخصی را پایه ریزی کرده است. یکی از حرکتهای منحصر به فرد این سبک ابداع و برگزاری فستیوال دفاع شخصی و هنرهای رزمی در کشور برای ارتقای سطح علاقمندی به ورزشهای رزمی و شناساندن این هنر والا به عموم مردم و دولتمردان بوده که توجه بزرگان رزمی ایران و مسولان را به خود جلب کرد.
برای آنکه بزرگ باشی، نخست کوچک باش (سوسای اویاما)
جهان در حال تکامل است.عمر ما آنقدر طولانی نیست که مسیر زندگی را یک بار برای کسب تجربه بپیماییم و بار دیگر برای به کار بردن تجربه ها در زندگی، یا باید دل به دریا زده و با هراس قدم در جاده زندگی بگذاری، مسیری که در طول آن نه راهنمایی حضور دارد و نه چراغی و باید ابتدا خود را به چراغ روشن آگاهی مجهز نمایی و سپس با ایمان و اطمینان پا در راه بگذاری.
انسانها هر روز در حرفه و فن خود نسبت به روز گذشته یک گام به جلوتر برداشته اند. در گذشته سبکهای رزمی از شمار انگشتان دست تجاوز نمی کرد، کم کم بزرگان و اساتید بزرگ رزمی چون مرحوم سوسای اویاما تحولات جدید و عظیمی در دنیای مبارزات رزمی بوجود آوردند.
البته در همین راستا اساتیدی هم بوده اند که سبکهایی را بنیان نهاده اند که شیوه مبارزه آنان کاملاً به گونه دعوای خیابانی بوده است
در این نوع سبک ها متاسفانه هیچ گونه تواضع و فروتنی در بین آنها مشاهده نمی شود. مرحوم سوسای اویاما در کلاسهای خود به علاقمندان می گفت: (جوانان عصر جدید از مبارزه ای که به حقیقت ها نزدیک تر باشد بیشتر استقبال می کنند) ولی ما باید به یاد داشته باشیم اگر چه ورزشهای رزمی نهایتاً حقیقت را در مبارزه اجرا می کنند اما هرگز نباید تواضع و فروتنی را فراموش نماییم.